06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Financieel

Heel vaak wordt de vraag gesteld: Wat kost een uitvaart. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. De kosten van bepaalde basiselementen zoals akte van overlijden, verzorging en opbaring van de overledene en de kosten van de begrafenis en/of crematie staan min of meer vast. De overige kosten zijn echter sterk afhankelijk van de wensen van de familie, de plaats waar het overlijden plaatsvindt en de hoeveelheid belangstellenden.

Belangrijk om te weten is dat Joop Weeink Uitvaartverzorging altijd een uitvaart kan verzorgen, ongeacht of en waar u verzekerd bent. U bent bij ons echt niet altijd duurder uit, integendeel. Als u voor onze begeleiding kiest, nemen wij contact op met de verzekeringsmaatschappij om het overlijden te melden. Ook kunnen wij voor u de afwikkeling met de verzekeraar verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

In een tijd waarin alles alleen maar duurder wordt, biedt Joop Weeink Uitvaartverzorging u de kans lid te worden van Joop Weeink Uitvaartborg. Tegen eenmalige inschrijfkosten van 30 Euro per persoon kiest u voor een vertrouwd gezicht en kunt u uw nabestaanden honderden Euro's besparen op de rekening van uw uitvaart.

Mocht u verdere informatie willen over de invulling van uw uitvaart en de kosten die dit met zich mee gaat brengen, dan zijn wij graag bereid dit in een persoonlijk gesprek met u door te nemen.

Meer in deze categorie: « Vooraf regelen Herdenken »

slogan1

Contact

M.    06 222 00 646 
T.    053 57 252 75 
E.   info@joopweeink.nl 

Regel het vooraf