06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Aula Scholtenhagen in gebruik

  • zondag, 18 June 2017 10:31

Afgelopen week vond de officiële opening van Aula Scholtenhagen plaats voor genodigden en vanaf nu is de aula in gebruik. Als team Joop Weeink Uitvaartverzorging zijn we erg trots op deze plek en blij met alle lovende reactie van de eerste bezoekers. Een lang gekoesterde wens van ons is hiermee in vervulling gegaan: een eigen aula op een prachtige plek in Park Groot Scholtenhagen, op steenworp afstand van zalencentrum ’t Hagen.

De mogelijkheden van de aula in combinatie met ’t Hagen biedt veel praktische voordelen. Er is voldoende parkeerruimte en met zaalruimte binnen handbereik kunnen nabestaanden het afscheid geheel naar eigen wens invulling geven. De aula biedt ruimte aan vijf overledenen en voldoet aan alle eisen die aan een moderne aula mogen worden gesteld. Het gebouw is ingericht op een soepele doorstroming van grote aantallen bezoekers. Ook is er een sfeervolle en besloten tuin aangelegd, waar bezoekers gebruik van kunnen maken. De aula telt twee ruime afscheidskamers: Het Buurserzand en Het Lankheet. Te herkennen aan de prachtige wandfoto’s, gemaakt door Herman Put. De ruimtes ademen sereniteit, passend bij de sfeer van een aula op deze plek tussen het groen van het Scholtenhagen.

Op 8 oktober is er een open dag in de aula voor alle geïnteresseerden. Deze open dag is gelijktijdig met de Uitvaartbeurs in ’t Hagen, die voor de tweede keer wordt georganiseerd door Joop Weeink Uitvaartverzorging. Een mooie gelegenheid voor geïnteresseerden om zich breed te oriënteren op het gebied van uitvaartzorg en een kijkje in de nieuwe aula te nemen.

Als u nu alvast een ‘virtuele’ rondleiding wilt in de aula, verwijzen u graag naar het recent gemaakte filmpje van RTV Sternet. Hierin geeft Joop Weeink een rondleiding door de aula.

Ook elders op deze website vindt u informatie en foto’s over de aula.

slogan1