06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

De Uitvaartbeurs 2017 Regionaal en open dag Aula Scholtenhagen

  • donderdag, 10 August 2017 14:10

Op zondag 8 oktober 2017 organiseert Joop Weeink Uitvaartverzorging voor de tweede keer De Uitvaartbeurs Regionaal in zalencentrum ’t Hagen in Haaksbergen, van 11.00 tot 20.00 uur.
Ook is er op 8 oktober een open dag van Aula Scholtenhagen. Iedereen die dit wil kan de aula op die dag van binnen bekijken.

De Uitvaartbeurs Regionaal biedt geïnteresseerden een mooie gelegenheid om zich, in een gezellige en informele sfeer, breed te oriënteren op het gebied van uitvaart en alles wat daarmee te maken heeft. Meer dan 35 exposanten zullen zich tijdens deze beurs presenteren met een zeer gevarieerd aanbod aan onderwerpen. Een greep uit het aanbod: kisten, crematoria, sieraden, bloemwerk, steenhouwers, verzekeringen, urnen, herdenkingsvoorwerpen van allerlei materialen, uitvaartfilm en -fotografie, tuinonderhoud, orgaandonatie, Buurtzorg,hospice, glaskunst, rouwvervoer, notariële en financiële zaken, rouwbegeleiding, herdenkingspark, muziek.

Twee weken voor de beurs zal er in regio Haaksbergen - Eibergen een speciale Uitvaartkrant huis aan huis worden verspreid ter gelegenheid van deze beurs. Zo kunt u zich rustig oriënteren op alle onderwerpen die langskomen. Meer informatie en een overzicht met alle exposanten vindt u elders op deze site.

slogan1